SERVICIUL DE TRANSPORT

Asociația Handicapaților Fizici jud. Harghita, în parteneriat cu Consiliul Județean Harghita Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, în luna mai 2005 a lansat un serviciu de transport pentru persoane cu dizabilități. Acest program este unic în România. Serviciul asigură transportul persoanelor cu dizabilități pe teritoriul României. Acest serviciu este necesar pentru că mijloacele de transport în comun nu sunt suficient accesibilizate în România. Microbuzul, care este baza serviciului de transport, a fost donat de primăria orașului Neuchatel din Elveția. În cursul anilor, după inaugurare, serviciul de transport s-a mai lărgit cu alte mașini. În prezent serviciul este disponibil cu o mașină specială cu rampă în Gheorgheni, o mașină specială cu lift în Odorheiu Secuiesc și trei mașini, din care unul echipat cu lift, în Miercurea Ciuc.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Image description Cum se desfăşoară...

Serviciul asigură transportul persoanelor cu dizabilităţi din judeţul Harghita la comisia de expertiză medicală, la consultaţii medicale sau oriunde în ţară. Transportul se derulează pe bază de comandă, costul fiind acoperit din biletele speciale eliberate de Comisia de Expertiză Medicală a persoanelor cu dizabilităţi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cum se comandă...

Pentru a comanda serviciul de transport, trebuie depus CEREREA la biroul Asociaţiei din Miercurea Ciuc, prin poştă, fax sau e-mail, cu 7 (şapte) zile înainte de data transportului pentru programare. În caz de urgenţă (programare la spital sau consultaţii medicale urgente) comanda se face numai prin telefon la numărul 0734-158.299, caz în care CEREREA se va completa şi preda şoferului în timpul efectuării transportului.
CLICK AICI PENTRU A COMPLETA CEREREA ONLINE
CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA CEREREA DE TRANSPORT (se completează pe calculator)

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA CEREREA DE TRANSPORT (se completează manual după imprimare)