DESPRE NOI

Din primii ani de existență membrii Asociației au atins un număr de 2500 în județul Harghita. Din această cauză am fost nevoiți să oferim informare, consiliere și consultanță membrilor Asociației – între 80 și 120 de persoane cu dizabilități pe lună - despre drepturile legale, pentru a-i orienta profesional, a-i îndruma către alegerea unui loc de muncă. Conducerea Asociației identifică locurile de muncă accesibile persoanelor cu dizabilități, informă membrii săi ca și pe angajatori despre posibilitatea angajării persoanelor cu dizabilități. Aceste activități s-au realizat prin colaborare și contracte de parteneriate cu diferite fundații, ONG-uri și instituții (Caritas Alba Iulia, Centrul Educational SPEKTRUM, Serviciul de Ajutor Maltez în România, ANPD, DJT, AJOFM, DGASPC) în vederea angajării pe piața liberă a muncii a persoanelor cu dizabilități.

Proiecte 2019 ------------------------------------------------------------------

Image description TRANSPORT SPECIAL PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI
Asociatia Handicapatilor Fizici din judetul Harghita asigura transportul persoanelor cu dizabilitati, care participa la activitatile atelierului ocupational, din zona Miercurea Ciuc si Gheorgheni. Proiectul “TRANSPORT SPECIAL PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI” este co-finantat de catre Consiliul Judetean Harghita prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Harghita.

CAMPANIA 2% --------------------------------------------------------------

Image description

Directionati 2% din impozitul pe venit! Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul! Doar un formular de completat si depus la Fisc pana la data anuntata. Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat. Puteti dona doi la suta (2%) din impozit catre ASOCIATIA HANDICAPATILOR FIZICI JUD. HARGHITA