EDUCATIE

Cu calculatoarele primite ca donatie am reusit să realizăm o retea de e-mail. Prin intermediul acestei retele, persoanele cu dizabilităti din diferitele părti ale judetului pot tine legătura cu persoane din tară sau din străinătate.

Image description Curs de operator calculator

In fiecare an organizăm cursuri intensive de informatică timp de o săptămână. În timpul cursului participantii reusesc să-si însusească bazele retelei operationale Windows si să cunoască bazele editării de texte. Pe durata cursului este asigurată masa, cazarea si calculatoarele, pe care la sfârsitul cursului le vor duce acasă.

Image description

Curs de limba engleză

Cunostinta limbii engleze constituie cerintă de baza pentru comunicarea cu lumea largă, ca si pentru afirmarea în viata de zi cu zi. De aceea am organizat un curs de limba engleză împreună cu o altă organizatie care se ocupă cu persoane cu dizabilităti fizice.

Image description
Succesul cursurilor...

Dupa succesul cursurilor si dupa cerintele persoanelor care au luat parte la cursuri, am ajuns la concluzia ca astfel de evenimente trebuie organizate si in viitor. Astfel, am organizat un curs de contabilitate primara si un curs de asistent programator, iar în 2008 am reusit sa organizam un curs de Operator Calculator pentru tineri infectati cu virusul HIV.