FOGLALKOZTATÓ MÜHELY

1997 decemberétől Gyulafehérvári Főegyházmegyei Caritas támogatásával beindítottunk egy műhelyt felnött fizikai és értelmi fogyatékosok munkaterápiás foglalkoztatására.

Image description
Gyertyaöntő műhely

A műhelymunkát 4 személy végzi. Egyszerű és dekoratív gyertyákat állítanak elő. Kiállításokon, vásárokon mutatják be termékeinket és jótékonysági célokat is szolgálnak termékeink.

Image description

Szövő műhely

A szövődében hagyományos, kézi szövőszéken történik a kis kéztörlők, szőnyegek elkészítése. 2 személy foglalkozik ezzel a tevékenységgel, egyik az anyagot, a másik a készterméket állítja elő.

Image description

Varró műhely

A varródában 2 személy párnák, terítők és különböző háztartási textiliák előállítását végzi. Termékeink kiállításokon, vásárokban, különféle bemutatókon nyertek tetszést.

Image description

Arhiválás

Sérült személyek archiválási szolgáltatást végeznek vállalatoknak és közintézményeknek. Az archiválási szolgáltatás magába foglalja a dokumentumok számozását, fúrását és befűzését. Ezt 3-4 fogyatékossággal élő személy végzi.

Image description

Regionális tanácsadó iroda

A Szervezet tanácsadó irodákat nyitott Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson. Az irodákat feljavítottuk és a működéshez megfelelően felszereltük.

Image description

Javító mühely

A javító mühelyben egészségügyi segédeszközöket javítunk, biztosítunk az igénylök számára.