SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLAT

A Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezete, közösen Hargita Megye Tanácsának alárendelt intézményével, a Hargita Megyei Szociális és Gyerekvédelmi Igazgtósággal, 2005. májusától elindította a fogyatékkal éló személyek szállításának szolgálatát. Jelen program egyedi Romániában, amely biztosítja a fogyatékkal élő személyek szállítását Románia területén. Ezen szolgálat szükséges, mivel Romániában a közszállítás nem eléggé akadálymentesített. A szállítási szolgálat alapeszközét, a kisbuszt, a svájci Neuchatel város önkormányzata adományozta. Évek során a szállitási szolgálat autó parkja bővült más szemályszállító gépkocsikkal. A szolgáltatás jelenleg rendelkezésre áll Gyergyóban egy speciális, rámpás gépkocsival, Székelyudvarhelyen felvonós gépkocsival, és még három személyszállító autóval Csíkszeredában, amelyekből egy felvonóval van felszerelve. ,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Image description Hogyan működik…

A szolgáltatás fogyatékkal élő személyek szállítását bíztosítja Hargita megyéből bárhová az ország területén orvosi kivizsgálásra vagy az Orvosi Kiértékelő Szakbizotsághoz. A szállítás megrendelés alapján történik, a költségeket a fogyatékkal élő személyeknek kiállitott speciális jegyek fedezik, amelyeket az Orvosi Kiértékelő Szakbizotság bocsát ki.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan rendelhető…

A szállítási szolgáltatást előjegyezheti MEGRENDELŐ alapján, amelyet benyújthat a csíkszeredai Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezetének irodájához, vagy eljuttathatja postán, faxon vagy e-mailen, 7 nappal az igénylés dátuma előtt. Sürgősség esetén (kórházi előjegyzés vagy sürgős orvosi kivizsgálás) a megrendelést csak telefonos egyeztetés alapján lehet bejegyezni a 0734-158.299-es telefonszámon, mely esetben a Megrendelőt a gépkocsi vezetőnek adják át a szállítás idején.
KATTINTSON IDE A MEGRENDELŐ ONLINE KITÖLTÉSÉHEZ
KATTINTSON IDE A MEGRENDELŐ LETŐLTÉSÉHEZ (számítógépen kell kitölteni)

KATTINTSON IDE A MEGRENDELŐ LETŐLTÉSÉHEZ (kinyomtatás után kell kitölteni)