RÓLUNK

A Szervezet megalakulásának első éveiben a tagok létszáma elérte a 2500 Hargita megyében. Ezért szükségét láttuk, hogy tanácsadást nyújtsunk és informáljuk tagjainkat a jogaikról, szakmai tájékoztatást nyújtsunk a munkahely keresésben. A Szervezet közvetítői szerepet vállal a sérültek és munkaadók között. Ezeket a tevékenységeket különböző partnerségi és együttműködési szerződésekkel valósítja meg, melyeket alapítványokkal, szervezetekkel és intézményekkel kötött (CARITAS, SOROS Oktatási Központ, Romániai Máltai Segélyszolgálat, Lazarus Alapítvány, ANPH, DJT, AJOFM, Hargita Megyei Gyerekvédelmi és Szociális Igazgatóság). Mindezek a sérültek szabad munkapiacon való elhelyezését segítik.

PÜNKÖSDI SZÁLLÍTÁS -----------------------------------------------------------

Image description A Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezete, a Pünkösdi Búcsú alkalmával szombaton, 2017 június 3-án, biztosítja azon sérült személyek szállítását, akik az indulás időpontjáig odaérnek a helyszínre. Indulás 8,30 órakor Csíktaploca-Szépvíz útkereszteződéstől (Nagy mező utcai útlezárás), érkezés a Szentmise helyszínére. A visszaszállítás a szentmise végeztével a helyszínről, érkezés a csíktaplocai útkereszteződéshez. Bővebb információ igényelhető a 0266-316204 számon. (Klikkelj a képre a térkép letöltéséhez)

2%-OS KAMPÁNY -----------------------------------------------------------

Image description

Adományozza adója 2%-át a Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezetének! Ez az adomány nem kerül semmibe az adófizetőknek! Csak egy űrlapot kell kitölteni és benyújtani az adóhivatalhoz a bejelentési határidőig. Ha nem ezt a lehetőséget választja, az összeget az állam veszi át és kezeli. Ön adományozhatja adója két százalékát (2%) a Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezetének.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------